Kindvriendelijke trap

Afgelopen jaar hebben mijn vrouw en ik onze gehele huis verbouwd. Dit omdat mijn vrouw in verwachting is van ons eerste kind, en hiervoor hebben wij ons huis kindvriendelijk gemaakt. Mijn vrouw en ik zijn nog vrij jong, dus ons huis hadden wij niet bepaald al te kindvriendelijk ingericht. Nu is dit wel zeer belangrijk gezien het feit dat wij dus straks een kind erbij hebben, en deze moet leven in een geschikte leefomgeving. 

Onze trap volledig laten renoveren

Allereerst hebben wij onze trap volledig laten renoveren. Traprenovatie is een precisie werk, en daarom hebben wij allereerst ook contact opgenomen met een trap specialist. Zij doen naast traprenovatie ook aan trap bekleden, en dit hebben wij ook gelijk laten doen door de specialist. De trap is voor een kind natuurlijk iets heel gevaarlijks, aangezien het kan voorkomen dat het kind van de trap valt. Het is dus belangrijk dat je niet kan uitglijden, en de trap zo is gemaakt dat er weinig ongelukken op kunnen gebeuren.

Wilt u ook binnenkort uw trap laten renoveren, of wilt u binnenkort uw trap laten bekleden? Klik dan voor meer informatie over de specialist op de linkjes in dit bovenstaande artikel. Wij zijn tevreden klanten, en nu bent u aan de beurt!

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken, Maatschappij. Bookmark de permalink.