Kast op maat is echt ideaal

Laatst was ik samen met mijn vrouw opzoek naar de perfecte kast op maat voor onze slaapkamer. We hebben het financieel gezien wel een beetje de moeilijk de laatste tijd, dus hebben we zelf niet zo’n hele grote kamer sinds we afgelopen jaar zijn verhuis naar een klein appartement. Daarom moest onze kast precies op maat zijn, want anders zouden we handige ruimte gaan verprutsen. We gingen opzoek naar een kast op maat.

Op maat gemaakte kasten

We zijn lang op zoek geweest. Zo zijn we meerdere keren langs grote concerns geweest om te kijken of ze wat voor ons konden betekenen, maar vaak kregen we hetzelfde antwoord. “Sorry meneer, maar wij hebben geen kasten voor die maat of u moet er een stuk vanaf halen.” Op een gegeven moment werd het echt vervelend en zijn we opzoek gegaan naar de perfecte kast op maat en toen kwamen we uit bij een meubelmaker uit Apeldoorn.

Meubelmaker Apeldoorn

Wij hebben deze meubelmaker even later benaderd en hebben via zijn website een offerte aangevraagd. Het was meteen goed en duidelijk, dit wordt hem! Hij heeft ons voorzien van de ideale kast op maat die perfect in onze kleine slaapkamer past. We gebruiken de ruimte die we hebben zo perfect. Naast kasten maakt hij ook een keuken op maat, een inloopkast op maat, een wandkast op maat, boekenkasten op maat, badkamermeubel op maat en dressoir op maat.

 

Dit bericht is geplaatst in Carriere en Werk, Huis, Tuin en Keuken. Bookmark de permalink.