Je spullen veilig opbergen in een locker

Heeft u al een aantal keer een evenement georganiseerd en wordt het nu een jaarlijks terugkerend festival? Als u een groot aantal betalende bezoekers verwacht zult u over enkele zaken na moeten denken. Bijvoorbeeld hoe de festivalbezoekers veilig hun meegebrachte tassen, jassen en andere kostbaarheden kunnen opbergen. Denkt u dan eens aan de aanschaf van een lockerkast. Lockers and More levert diverse lockerkasten van onder andere metaal en hout. Ook zijn er diverse lockeraccessoires te verkrijgen.

Lockers and More verkoopt ook scheidingswanden

Verder zult u ook na moeten denken over het sanitair. Een festival slaagt niet alleen dankzij de artiesten, maar ook dankzij de faciliteiten eromheen. Ook hier kan Lockers and More u helpen. Ze zijn namelijk ook gespecialiseerd in het leveren van toiletscheidingswanden. Mocht het festival meerdere dagen duren, dan kan Lockers and More ook douchescheidingswanden leveren. Tevens kan er gezorgd worden voor de  plaatsing/installatie. Wilt u hiervan gebruik maken, dan kunt u een offerte aanvragen. De levertijd is kort en bij een shopbestelling vanaf 250 euro worden er geen bezorgkosten gerekend.

Interesse?

Mocht u geïnteresseerd zijn in de levering van lockerkasten en scheidingswanden, mail of bel dan met een van de medewerkers. Lockers and More is dagelijks bereikbaar van 09.00 tot 20.00 uur.

Dit bericht is geplaatst in Entertainment en Muziek, Sport en Spel. Bookmark de permalink.