Infrarood sauna voor u

Spanner in de sauna: man infrarood sauna gewond COP tijdens de poging van het duurzaam gemaakt ontsnappen, stiekem filmen door douchen vrouw – 18.04.2014 een 27 man die geprobeerd 16:31 Uhr GEROZHOFEN – op infrarood sauna donderdag ochtend in een sauna in het geheim film om opnames te maken onder een douche deur uit van het District Schweinfurt. Toen infrarood sauna de politie arresteren van de verdachten wilde, was er een enorme worsteling.

Display – gewaarschuwd de bezoeker van een sauna in het regierungsbezirk Gerozhofen (Schweinfurt district) op infrarood sauna  donderdag tegen 11:15 de politie, toen ze een mobiele telefoon in de douche merkte. Blijkbaar geprobeerd iemand naar de film van de vrouw onder de douche deur door middel van in het geheim. Zoals de officieren op de scène aankwam, vonden ze een 27 – jarige man als verdachten. De man stopte op dit moment in de ontspanningsruimte, sauna, en massaal infrarood sauna ontkende de beschuldigingen. Bovendien, beweerde hij dat zelfs een mobiele telefoon met hem. De politie waren echter niet misleiden en drong er bij de man te komen zijn mobiele telefoon.

Volgens de politie, de verdachte vervolgens probeerde te maken uit het stof en rende naar de buitenkant van de sauna. Als twee infrarood sauna ambtenaren wilde het hem verhinderen de 27-jarige te verslaan. Hij scheurde beide politieagenten op de grond, waar hij ook crashte. Een getuigenis kwam om te helpen de ambtenaren, zodat de 27 – jarige eindelijk kan worden overweldigd en gearresteerd. Uiteindelijk de politie vond hij eigenlijk een mobiele telefoon en in beslag genomen het infrarood sauna apparaat.

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken. Bookmark de permalink.