Incassobureau nodig

Laatst had ik een incassobureau nodig. Ik heb namelijk sinds kort een klant die weigert mijn factuur te betalen. Ik heb de door hem bestelde producten gewoon, op tijd, geleverd bij hem. Het viel mij toen alleen al wel op dat de zaak niet zo goed liep. Maar ach, hij had gewoon besteld bij mij. Dus moest het vast wel beter gaan dan dat het leek. Maar niets bleek minder waar… Ik heb al meerdere herinneringen gestuurd, maar zonder reactie. Daarom heb ik besloten om een incassobureau in te schakelen. Die op zijn beurt het geld waar ik recht op heb eruit te krijgen bij mij debiteur. Maar welk incassobureau heb ik daarvoor nodig? Het is namelijk zo’n heel hoog bedrag. Zou dat iets uitmaken? Ik heb er nog helemaal geen ervaring mee. Daarom besloot ik om op het internet te gaan zoeken naar zo’n advocatenkantoor.

Incassobureau zoeken

Eerst ben ik dus een incassobureau gaan zoeken. Al gauw vond ik Incasso Advocaten. Ik bekeek de website en dat zag er heel erg goed uit! Vervolgens heb ik contact met hen opgenomen door middel van het contactformulier in te vullen. En al gauw werd ik gebeld door hen. Een vriendelijk klinkend persoon aan de andere kant van de lijn vroeg mij naar het gehele verhaal. Dit heb ik dan ook verteld met dat ik producten heb afgeleverd binnen het van te voren afgesteld termijn. Maar dat de factuur niet wordt betaalt. Echter gaf ik aan dat het niet om zo’n hoog bedrag gaat en of dat erg is. Hij gaf aan dat dat geen probleem is. En dat hoe laag het factuurbedrag ook is, ik alsnog recht heb op mijn geld!

Incasso Advocaten inschakelen

Dit vond ik erg goed klinken. Daarom heb ik Incasso Advocaten dan ook als incassobureau ingeschakeld. En met succes! Zij hebben namelijk voor elkaar weten te krijgen dat mijn factuur is betaald.

Dit bericht is geplaatst in Financien. Bookmark de permalink.