Hovenier Enschede voor in de tuin

De regio zal hovenier in Enschede ook profiteren , ironisch genoeg , de stemming in het Engels parlement in de vroege jaren 1960 een belasting voor inwoners met een inkomen uit het buitenland , waarvan de fiscale ballingschap van enkele neergeslagen aantal onderwerpen van Hare Gracious Majesty . Dan komen uit de 1970 Arabische vorsten , waaronder King Fahd , die het kasteel van Horizon gekocht. De oliecrisis hovenier in Enschede zal opdrijven van de prijs van het zwarte goud , maar ook de Cannes villa’s.
In een groot gezin naar een andere
Laten we een moment over het lot van twee iconische villa Cannes pauzeren. Villa Leopolda , eerste , gebouwd voor koning Leopold II , die nooit een voet . Giovanni Agnelli , dan zesentwintig jaar , in 1949 was de bliksem naar het paleis . Reis naar Amerika , hij miste bijna het geval , als gevolg van een concurrent die dubbel hovenier in Enschede was de prijs van het onroerend goed . Jacqueline moest een borg van 10 miljoen oude francs ( een bedrag voor de tijd ) betalen met zijn eigen geld . Gelukkig heeft advocaat niet standaard . Een paar jaar later , het huis verkocht hij aan een Canadese rijke en onderscheidde zich op de dag van ondertekening van de akte bij de landing , druipen en zwembroek . Hij had net toegetreden tot het zwemmen naar de kust van zijn jacht . De verkoop hovenier in Enschede van het kasteel CROE de Griekse reder Stavros Niarchos in de jaren 1950 leidde ook tot een onvergetelijke spel verstoppertje . De huurder van deze weelderige villa van 2000 vierkante meter was een andere Aristoteles Onassis , Niarchos aartsvijand . De naam van de mysterieuze koper werd verborgen tot het einde .
Er waren andere crises , zoals de Koreaanse oorlog ( voor zes maanden, realiseerde de groep geen verkoop ) , het was ook mei 1968 en betrokken bij de douane , op zoek naar belastingontduikers na de verkiezingen François Mitterrand in 1981 . De jaren 1980 werd ook gekenmerkt door een keerpunt . In 1987 is de situatie ernstig . John Taylor verliest geld . Een achtenzestig jaar , moet Jacqueline Montagu over de leiding van de groep. Het zal een vergoeding voor zes maanden gebeuren en geeft de balans hovenier in Enschede in 1990 . Zijn beslissing wordt genomen. In 1993 , John Taylor en Zoon verkoopt aan een andere erfgenaam van een prominente lokale familie : Michel Pastor . Het zal uiteindelijk bleef ruim zes maanden aan het roer van het bedrijf opgericht door zijn grootvader hovenier in Enschede.

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken. Bookmark de permalink.