Houten vloeren van Bax

Recent was ik bij Bax Houthandel voor houten vloeren. Ik ga namelijk verhuizen. En de vloer die er nu in ligt, vind ik heel erg lelijk geworden. Hij is verkleurd en er zitten vele krassen en schaven op. Daarom ben ik dus op zoek naar een nieuwe houten vloer! Maar waar moet ik die kopen? Het is namelijk mijn allereerste eigen woning en ik heb daar nog helemaal geen ervaring mee. Daarom ben ik op het internet gaan zoeken. En zo vond ik Bax Houthandel. Mocht jij nog een betere vloerenwinkel kennen, dan hoor ik dat graag in een reactie. In dit blogje leg ik graag uit waarom ik voor Bax heb gekozen en hoe het eindresultaat is geworden.

Houten vloeren kopen

Ik ben dus gaan Googelen op houten vloeren. En zo vond ik al gauw Bax Houthandel. Daar las ik op de website dat zij heel erg goedkoop deze vloeren kunnen leveren, omdat ze ze zelf fabriceren in hun eigen fabriek. Zo zit er dus geen groothandel tussen bijvoorbeeld. Ze worden direct verkocht in de eigen winkels! Maar zal de kwaliteit dan wel goed zijn? Om dat goed te kunnen beoordelen, heb ik een bezoekje gebracht aan een van hun winkels. Daar aangekomen werd ik direct hartelijk ontvangen door iemand van Bax. Vervolgens gaf ik aan dat ik op zoek ben naar een goedkope houten vloer. Dit omdat ik net ben verhuisd en dat al veel geld kost. Maar natuurlijk zou ik wel graag een kwalitatief goede vloer willen hebben. Daarop nam de medewerker mij mee naar het budget lamel parket. Voor een lage prijs heb je een kwalitatief hoogwaardige houten vloer! Perfect! En hij zag er inderdaad hartstikke mooi uit.

Bax Houthandel

Ze zijn bij mij dan ook begonnen met het erin leggen van deze houten vloer, nadat ze alles hadden opgemeten en op maat hadden gemaakt.

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken. Bookmark de permalink.