Het skiseizoen is weer aangebroken

De zon en de zomer maken ruimte voor de winter. Niet iedereen is daar blij mee, maar voor de skiliefhebbers kan het niet snel genoeg gaan. Hoe sneller, hoe beter. En hoe kouder, hoe meer sneeuw. Hoe meer sneeuw, hoe meer skiplezier. Hoe staat het met jouw skioutfit?

Bootfitter

Misschien heb je er wel eens van gehoord, maar een bootfitter is iemand die – zoals het woord al zegt – zorgt voor passende skischoenen. Passende skischoenen zijn ontzettend belangrijk, want hoe beter je schoenen passen, hoe meer plezier je hebt tijdens het skiën. Ken je die blauwe plekken of kapotte huid rondom je enkels nadat je van die standaard skischoenen hebt aangehad? Als je schoenen laat aanmeten door een bootfitter heb je daar nooit meer last van. En de kosten van zulke skischoenen zijn natuurlijk afhankelijk van je wensen.

Oefenen met skiën

Wil je voordat je op vakantie gaat geoefend zijn en niet voor … bij je vrienden of familie? Oefen dan vast je skiskills op de indoor skibaan. Dit kan bijvoorbeeld bij Skicenter-Edelweiss.nl in Brummen. Neem wat skilessen of oefen op de skibaan en jij zal de show stelen tijdens jullie skivakantie. Want zeg nou zelf, sneeuwhappen wanneer je nog geen 10 seconden op je ski’s staat is natuurlijk voor niemand leuk. Ja, behalve voor degene die het niet overkomt.

Dit bericht is geplaatst in Reizen en Vakantie. Bookmark de permalink.