Het plaatsen van een afscheiding in je tuin

De meeste mensen die een tuin hebben willen graag privacy. Je kunt dit creëren door een soort van afscheiding te creëren. Dit kan door middel van een schutting of bijvoorbeeld een beukenhaag. Je hebt verschillende soorten schuttingen en hagen. Een van de meest gebruikte schuttingen is de houten balkschutting. Deze schuttingen worden bij vele tuincentra te koop aangeboden. Zo ook bij Vrienden Tuin . Als je niet te veel geld wilt uitgeven aan een schutting, kun je er voor kiezen om een tweedehandse schutting te kopen. Tweedehandse schuttingen worden veelal te koop aangeboden op websites als Marktplaats.

Het planten van een heg of haag als afscheiding

Sommige mensen willen liever een heg of een haag gebruiken als afscheiding. Dit komt vooral doordat een heg ook als sier gebruikt kan worden en bepaalde mensen willen ook graag groen in hun tuin hebben. Als je geen verstand hebt van planten en bomen, kan het lastig zijn om een heg of een haag uit te kiezen. Allereerst moet je de heg of haag mooi vinden. Daarnaast is het handig om te weten wat de grondsoort is van je tuin, de breedte van de heg, de hoogte van de heg, hoe lang duurt het voor de heg volgroeid is.

Tuincentrum Vrienden Tuin

Als je op zoek bent naar een specifiek haag of heg, ben je bij tuincentrum Vrienden Tuin op het goede adres. In het tuincentrum Vrienden van de Tuin heb je diverse soorten heggen en hagen. Zij kunnen je ook helpen met vragen over een specifieke heg of haag.

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken. Bookmark de permalink.