Het gebruik van de 3-D scanner

Mijn vader  is archeoloog. Hij wordt opgeroepen voor plaatsen waar een archeologische vondst is gedaan en dat onderzocht moet worden. Toch onderzoekt hij ook veel thuis omdat hij niet altijd alle tijd heeft om de precieze datails uit te zoeken. Daarvoor was hij op zoek naar een 3D-scanner zodat hij echte aanknopingspunten kon vinden. 3-D scannen gebeurt op basis van witlicht en dit levert enorm precieze resultaten op.

Hij besloot op zoek te gaan naar een 3D-scanner en toen hij een geschikte had gevonden, kocht hij deze ook. Echter vond hij deze niet zo goed als hij normaal op zijn werkplaatsen gebruikt. Hij kreeg de tip van zijn collega’s om 3-D scanner software aan te schaffen zodat hij de juiste resultaten kon bieden. Dit leverde veel betere resultaten op. Hij werd er zo ijverig van dat hij besloot nog meer te investeren in zijn 3-D scanner. Nu zijn we een halfjaar verder en zijn scanner is nu volop in gebruikt. Hij heeft al goede resultaten laten zien en daarom besloten ze ook op zijn werkplaats te investeren in de scanner.

Ben je benieuwd wat een 3-D voor jouw werk kan betekenen en wil je graag ieder detail kunnen onderzoeken? 3-D scanner software maakt uw scanner nog beter!

Dit bericht is geplaatst in Computers en Internet, Overig. Bookmark de permalink.