Hennep is een veel gebruikt product

Dat hennep gewas gekweekt vanuit wiet zaden, een stuk grotere oogst zullen opleveren indien ze geoogst worden is doch een van de baten. Plantziektes komen schier geheel niet voor bij gewas vanuit wietzaadjes, bij planten vanuit stekken gekweekt is dit wel anders Hoe vaak is het bij jou voorgekomen dat er tegelijkertijd met de stekken, ziektes mee genomen worden zoals b.v. spint. Dikwijls neem je de ziektes mee vanuit je stekken boer, waardoor je de jonge tere stekjes voor de zekerheid direct moet sproeien met gif, wat onmiddellijk voor een achterstand zorgt, omdat de plantjes een dag of drie stagneren door het vergif. Zo je begint met wiet zaden afnemen heb je dit probleem niet, de hennep plantjes gekweekt uit hennep zaad, zijn vrij van ziektes, dus je begint niet meteen met een achterstand.

Heb jij alleen nog maar gekweekt vanuit stekjes?Dan kan het goed zijn dat jij pp stekken hebt gehad. Daar vele soorten pp als noemer krijgen, vooral als je de stekken koopt bij je inlever adres. Dat de stekken er wel eens iets anderszins uit zien, dat kan overkomen of dat ze net iets groter worden, met een andere soort top is ook geen opgave, dat weekje bijkomend kweken neem je dan ook maar op de koop toe. Niet wetende dat de door jou gekochte pp stek misschien wel een duurdere categorie kan wezen, waar jij alleen de pp bedrag voor krijgt. Begin jij nu nog met wiet zaden kopen, dan heb je hier geen last meer van. Kweken met wietzaadjes zorgt er voor dat jij alle info op zak hebt en weet wat voor soort wiet je kweekt Zo weet je hoe de planten groeien, hoe groot ze worden, wanneer ze klaar zijn en wat ze opleveren, daar duurdere soorten wel meer dan het dubbele van pp waard zijn. Dit is ook een leuke baat dacht ik zo bij het kopen van wiet zaden.

Het inkopen van wietzaadjes doe je als en waar je wilt Dit klink allicht logisch, maar is dit ook met stekken zo? Klinkt het wachten op stekken jou bekend in de oren? Als jou dit nooit gebeurd is, dan ben je een van de weinige, daar het vreselijk vaak gebeurd omdat het aanbod niet onophoudelijk is door verschillende omstandigheden. Met hennep zaden afnemen heb je hier geen hinder van, je besteld ze flink op tijdsruimte, het liefst nog zo tijdig dat je ze ook nog voor kunt groeien, zodat je erg veel gewin kunt pakken. Wanneer je alle uitgaven en voordelen naast elkaar neer zult zetten, zul je zien dat wietzaadjes een stuk goedkoper wezen dan wietstekken

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken, Overig. Bookmark de permalink.