Harms & Bakx voor een professioneel hypotheekadvies 

Goed advies voor een goede start

Vrijwel iedereen die een woning wil aankopen, dient hiervoor een hypotheek aan te gaan, niets mis mee. Door een groot aanbod aan leningen kan het echter soms moeilijk worden de voor jou beste lening eruit te kiezen. Voor degelijk en betrouwbaar hypotheekadvies in Apeldoorn ben je bij Harms & Bakx van harte welkom.

Een persoonlijke service op jouw maat 
Omdat iedere situatie anders is en ieder mens zo zijn eigen voorkeuren heeft, kiest Harms & Bakx resoluut voor een unieke en persoonlijke aanpak van ieder dossier. Wij nemen de tijd om je grondig te adviseren en helpen je op weg bij het kiezen van de beste hypotheeklening en -formule. Geen kleine lettertjes maar klare taal.
Onze adviesgesprekken voeren we op de manier die jij kiest. We komen bij je langs, we communiceren via e-mail of we spreken verder op chatapplicaties. Aan jou de keuze.
Door ons onafhankelijk statuut zijn wij in staat alle aangeboden hypotheekleningen naast elkaar te zetten en er voor jou degene uit te kiezen die het beste bij jouw specifieke situatie aansluit. Uiteraard blijft de uiteindelijke beslissing steeds bij jou liggen en geven wij enkel advies vanuit onze vakkennis en ervaring.

Harms & Bakx voor een professioneel hypotheekadvies 
Ben je ervan overtuigd dat wij je verder kunnen helpen of had je graag nog wat verdere informatie over onze diensten verkregen? Contacteer ons dan snel en wij kijken samen met jou wat we voor jou kunnen betekenen. Wij van onze kant kijken er alvast naar uit je snel te mogen verwelkomen.

Harms & Bakx jouw hypotheekadviseur in Apeldoorn

De Eglantier 404
7329DL Apeldoorn
T. 055-3030629

Ida Gerhardtstraat 28
8264DW Kampen
T. 038-773100

info@harmsbakx.nl

Dit bericht is geplaatst in Financien, Huis, Tuin en Keuken. Bookmark de permalink.