Harmonica schuifpui kopen

Laatst heb ik een harmonica schuifpui gekocht bij Buiten-Goed. En hier ben ik hartstikke blij mee! Graag vertel ik jullie in dit artikel hoe ik daarop ben gekomen om zo’n harmonicadeur in de woning te laten plaatsen, hoe ik Buiten-Goed heb gevonden en of dat ik het kan aanraden. Mochten jullie nog andere leuke ideeën hebben wat betreft woninginrichting etc., dan hoor ik dat graag in een reactie.

Harmonica schuifpui

Ik las een woonmagazine door en kwam daar een harmonica schuifpui tegen. Daar stond bij dat dit momenteel hartstikke trending is en dat steeds meer mensen zo’n vouwwand in hun woning willen hebben. Zo ook ik! Want ik ben van plan om mijn woning te laten verbouwen. En daarbij gaan ze onder andere met de tuin aan de slag. Zoals een mooie veranda etc. Alleen vind ik de saaie en gewone deur om van binnen naar buiten te kunnen, en andersom, zo saai. Daarom ben ik gaan zoeken in tijdschriften naar leuke alternatieven. En zo kwam ik op de harmonica schuifpui! Die kun je zo ver uitklappen dat je een enorme ruimte hebt om naar buiten te kunnen stappen. En ook levert dit veel meer licht op. Daarnaast, met het oog op de toekomst, werkt dit ook goed mee in de verkoopprijs van het huis. Maar waar kan ik zo’n harmonica schuifpui nu kopen? Daarvoor ben ik gaan zoeken op het internet.

Buiten-Goed

En zodoende kwam ik Buiten-Goed tegen, nadat ik op het internet had gezocht. Daar las ik dat zij een groot assortiment hebben met schuifpuien. En allen worden ze op maat gemaakt. En kwalitatief hoogwaardig! Want ze zijn van het bekende merk Solarlux. Ik besloot om contact op te nemen. En zij reageerden direct enthousiast toen ik zij dat ik graag zo’n vouwwand zou willen plaatsen in mijn woning.

Uiteindelijk hebben ze die dan ook op maat gemaakt en geplaatst. Ik ben er hartstikke blij mee!

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken. Bookmark de permalink.