Goedkope jurkjes bestel je bij CuteDress

CuteDress is de webshop wanneer je op zoek bent naar goedkope jurkjes. We verkopen geen ‘high street fashion’ maar unieke jurkjes voor allerlei verschillende gelegenheden. Denk bijvoorbeeld aan jurkjes voor de zomer, voor een gala, voor een bruidsmeisje of gewoon zomaar, omdat je het leuk vindt. Onze jurkjes zijn uniek en je zult ze nergens anders in Nederland tegenkomen in de verkoop. Dus wil jij origineel zijn en niet teveel voor je jurkje betalen? Dan ben je bij ons aan het goede adres!

Onze jurkjes worden uniek gemaakt

Je bent gegarandeerd van een uniek jurkje. Waarom? Omdat onze jurkjes uit eerste hand worden gemaakt. Wij hebben zelf contact met de fabriek, waardoor we goed samen kunnen werken. En omdat er geen tussenpersoon mee gemoeid is, zijn de prijzen voor de jurkjes laag. Een scherp tarief voor een origineel jurkje, dat is toch ook wat jij wil?

Een deel van de opbrengst gaat naar Pink Ribbon

Een deel van onze opbrengt gaat naar Pink Ribbon. Wij vinden het belangrijk om een goed doel te steunen, daarom schenken wij een gedeelte van de winst (per jaar) aan de organisatie van vrouwen die vechten tegen borstkanker, of op een andere manier bijdragen aan de genezing van borstkanker.

Uniek en origineel

Dus ben jij op zoek naar goedkope jurkjes of goedkope zomerjurkjes, galajurkjes, feestjurkjes voor welke gelegenheid dan ook? Ga naar CuteDress om je slag te slaan!

Dit bericht is geplaatst in Maatschappij, Mode en Kleding. Bookmark de permalink.