Goedkope Disney films kopen

Ben jij een echte Disney liefhebber? Dan ben je bij MegaMovieStore.com helemaal aan het juiste adres! Je kunt namelijk bij MegaMovieStore.com gemakkelijk en snel jouw favoriete Disney films online kopen. Je hebt hierbij de keuze uit ruim 150 Disney films die allemaal uit voorraad leverbaar zijn. Het grote voordeel is dat je dus ook de Disney films kunt kopen die je bij andere fysieke DVD winkels wellicht niet kunt vinden. Bij MegaMovieStore.com zitten er ook films in het assortiment die al in 1960 zijn uitgebracht. De echte filmklassiekers die je maar lastig elders kunt vinden zitten dus bij de Mega move store gewoon in het assortiment.

Naast het zeer brede assortiment in DVD films kun je ook profiteren van andere aantrekkelijke voordelen. Zo betaal je slechts 1,99 euro verzendkosten op jouw bestelling. Als het aankoopbedrag hoger dan 30 euro is hoef je helemaal géén verzendkosten meer te betalen. Het aankoopbedrag van de DVD films ligt bijna even hoog als bij de videotheek dus hoezo zou je hier geen gebruik van maken?

DVD top 10 van dit moment

Als je op zoek bent naar échte top dvd’s dan kan je eens een kijkje nemen op onze dvd top 10 pagina. Hier hebben wij een selectie voor jouw gemaakt van de top 10 best verkochte dvd’s! Je hebt dus altijd voldoende inspiratie als je nog niet helemaal weet welke film je wilt kopen. Neem snel een kijkje op de website om direct jouw DVD films te bestellen zodat je op werkdagen de volgende dag al heerlijk kunt genieten van een filmavond.

Dit bericht is geplaatst in Entertainment en Muziek. Bookmark de permalink.