Gevelbekleding van hout voor aan uw woning

Gevelbekleding hout geeft het bedrijfspand een luxe uitstraling en vermeerdert daarbij de valeur noemenswaardig. Een behoorlijk populair type gevelbekleding is een houten gevel dat gecoat is met ISI paint dat uw gevel een extra bescherming geeft tegen zon wordt gespoten met behulp van competente methodes voor het aanbrengen van verf. Onze impregnatie van uw gevel is onderhoudsarm en wordt meestal al in in ongeveer één dag verwezenlijkt.
Een recent opgeleverd project van ons is een een schoolgebouw in Almelo waarbij onze medewerkers de gehele voorkant geschilderd hebben. Wanneer u kiest voor een professionele coating voor uw bedrijfspand, wordt voorkomen dat het wisselende weer in Nederland grip krijgt op de buitenkant van uw woning.

Wij komen graag bij u langs om de stand van zaken ter plekke te observeren, zodat wij de hoeveelheid uren werk kunnen bekijken. Na de observatie kunnen wij een passende prijsopgave toezenden. Om u een gedetailleerd idee te geven van de bekleding voor uw gevel, hebben wij een overzicht van gerealiseerde spuitprojecten. Om die reden leggen wij de verschillende aspecten uit die het plaatsen van een kwalitatief goede gevelbekleding voor hout. Zo zullen wij het oppervlak nooit spuiten voordat het is afgewerkt met de schuurmachine. Wij maken gebruik van luchtvrije spraytechnieken waarbij er wordt gespoten met industriële coating. Er wordt dus geen gebruik gemaakt van goedkope verfsoorten.

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken. Bookmark de permalink.