Flexwurk als uitzendbureau in Drachten

Bent u een groot of een groeiend bedrijf? Dan bent u vast op zoek naar nieuw personeel. Want als uw bedrijf groeit betekent dit automatisch dat er meer werk moet gebeuren. Het is belangrijk dat dit personeel zijn werk goed doet en dat het goed bij uw bedrijf en bij het reeds aanwezige personeel past. Flexwurk als uitzendbureau in Drachten is een uitzendbureau wat u graag in contact wil brengen met werkzoekers. Zo kunt u uit vele mensen kiezen zodat u het juiste team bij elkaar kunt vinden.

Hoe Flexwurk te werk gaat

Flexwurk is een uitzendbureau wat er alles aan wil doen om een bedrijf te voorzien van het geschikte personeel. Door het 7 jaar lange bestaan is er veel ervaring en kennis opgedaan om dit op een professionele manier te doen. Dit betekent een werkwijze met beleid die gecentreerd is op u. Dat u centraal staat betekent dat Flexwurk door blijft gaan totdat u tevreden bent met het personeel en genoeg personeel heeft. Het maakt niet uit wat voor bedrijf u heeft.Ā Flexwurk wil graag korte communicatielijnen. U betaalt voor deze diensten inclusief fantastische service slechts lage uitzendtarieven.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het bedrijf of de diensten van het bedrijf? Klik dan hier. U vindt hier alles wat u moet weten en de contact gegevens om vragen te stellen of een afspraak te maken.

Dit bericht is geplaatst in Carriere en Werk. Bookmark de permalink.