Films kijken met Butter – Gratis streamen

Butter is een nieuw programma waarmee je gratis films kunt kijken. In plaats van een hele film te downloaden wordt deze gestreamd. Het streamen van films is de laatste paar jaar enorm in populariteit toegenomen. Dit komt vooral omdat het de gebruikers vrij gemakkelijk wordt gemaakt.

Butter wordt ook wel de nieuwe Popcorn Time genoemd. Dit komt omdat het van dezelfde makers is en het programma er precies hetzelfde uit ziet. Nu Popcorn Time voor veel mensen niet meer werkt stappen zij over op Butter. Het aanbod van films is overigens niet vergelijkbaar met dat van Popcorn. Bij Butter worden namelijk slechts films zonder auteursrechten aangeboden. Dit betekent dat het legaal is om deze te streamen. Gratis, legaal en dus zonder zorgen kijken naar een goede film.

Doordat er slechts met vrij materiaal gewerkt wordt betekent dit ook dat je niet snel de nieuwste films zal kunnen kijken. De voorlopige lijst met films geeft je al een inkijk in wat ons te verwachten staat. Het zijn tot nu toe voornamelijk oude films. Of dit zo ook zal blijven is nog niet bekend. De verwachting is dat er ook veel indie films (independent) toegevoegd gaan worden. Dit kunnen dan wel weer nieuwe films zijn.

Butter is te downloaden via de nederlandse website projectbutter.nl

Dit bericht is geplaatst in Computers en Internet, Entertainment en Muziek. Bookmark de permalink.