Fifa op de vereniging

Als voetbalvereniging hebben wij tijdens de winterstop een unieke belevenis voor al onze jeugdleden georganiseerd. Wij hebben namelijk samen met de specialist Games5 ervoor gezorgd dat de leden ook in de winter een dag naar de club konden komen, om hier de dag van hun leven te beleven. Zij konden zich namelijk inschrijven voor een groot Fifa toernooi die bij ons op de vereniging is georganiseerd. Een fifa toernooi organiseren kan heel erg gemakkelijk met behulp van de specialist Games5! Zij kunnen ervoor zorgen dat u de games beleeft via hun unieke airscreens!

Gratis online inschrijfpagina

De specialist zal ervoor zorgen dat er gratis een online inschrijfpagina zal komen voor al uw leden van de vereniging en op deze manier kunnen zij zich inschrijven voor het toernooi. Daarnaast wordt het Fifa toernooi op vier schermen met vier playstations gespeeld en wordt er via de scorebord de standen bijgehouden. De finale zal natuurlijk tot een unieke climax komen en alle leden zullen gegarandeerd genieten van een Fifa toernooi bij hun op de vereniging.

Andere mogelijkheden

Ook voor een buitenbioscoop huren bent u bij de specialist aan het juiste adres! Surf direct naar hun website voor meer informatie en vraag direct een offerte aan!

 

 

Dit bericht is geplaatst in Entertainment en Muziek, Maatschappij. Bookmark de permalink.