Fashion scooterhelm steeds populairder

Wil jij er ook op je scooter goed uitzien? Een scooterhelm is tegenwoordig niet alleen voor de veiligheid, maar dient ook als echt fashion item. Met de vele keuze in kleur en stijl kun jij helemaal gestyled je scooter op. Design en veiligheid gaan wel degelijk samen, dat bewijst Motorettastyle.nl.

Fashion item: de jethelm

De fashion helm is een nieuw begrip en is een ander woord voor de bekende jethelm (met een klein of normaal vizier). Je kunt deze helm dragen met het vizier naar boven en naar beneden. Dit zorgt ervoor dat je comfortabel rijdt, want met slecht weer bescherm je je gezicht door de vizier naar beneden te klappen. Is het zonnig weer? Klap de vizier naar boven en geniet lekker van de zonnestralen. De jethelm komt oorspronkelijk uit Italië en is in veel kleuren en prints te verkrijgen. Vooral scooterhelmen met de vlag van Italië zijn erg populair.

Wanneer zit je scooterhelm goed?

Bij de aankoop is het belangrijk dat de helm goed past en aangenaam aanvoelt. Een goed passende helm is niet alleen belangrijk voor de veiligheid, maar voelt ook comfortabel aan tijdens het rijden. Je zit toch al snel langer dan tien minuten op je scooter! De voering van een helm past zich aan naar de vorm van het hoofd, let er dus goed op dat de helm niet te los zit. Kun je je hoofd nog bewegen binnenin de helm? Kies dan voor een maatje kleiner. Daarnaast mag de scooterhelm ook niet te strak zitten, want bij het voorhoofd past de voering zich weinig aan. Knelt de helm? Dan is een maatje groter een betere keuze voor jou.

Dit bericht is geplaatst in Mode en Kleding, Overig met de tags , . Bookmark de permalink.