Elektricien Hengelo voor uw woning

Segolène Royal, de elektricien Hengelo voor uw woning minister van Energie moet het oordeel van de regering te maken voor twee velden – Yeu Noirmoutier ( Vendee ) en Treport ( Seine – Maritime ) op woensdagmiddag Laatste lijn voor de tweede tender in offshore wind : het is woensdagmiddag dat Segolène Royal, de elektricien Hengelo minister van Energie het vonnis overheid moet maken voor twee velden – Yeu Noirmoutier ( Vendee ) en Treport ( Seine – Maritime ) , wat neerkomt op een geïnstalleerd vermogen van 1000 megawatt ( MW ) in totaal, het equivalent van een kernreactor elektricien Hengelo gemiddeld vermogen .

Twee consortia concurreren : een geleid elektricien Hengelo door EDF en Alstom , de andere onder leiding van GDF Suez en Areva . Gaat naar een winnaar voor beide sites – die GDF Suez en Areva in pole position – of zal hij tekenen? De laatste informatie verzamelde maandagavond laten zien dat overheden nog steeds terughoudend in deze kwestie .
Segolène Royal heeft echter een sterke verwijzing te beslissen : – Adviserend – waarin het aan te raden om de regering om te kiezen voor het ticket naar de aanbiedingen te beoordelen, de Regulatory Commission ( CRE ) een advies elektricien Hengelo uitgebracht GDF Suez , Areva , die ook worden geassocieerd EDPR , de dochteronderneming van de Portugese EDP elektricien , en de Franse marine Neoen groep . Dit verklaart waarom het consortium wordt beschouwd als de favoriet . elektricien Hengelo

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken. Bookmark de permalink.