Een wijnkelder met prachtige wijnen

Een mooie wijnkelder, dat is wat ieder mens zou willen. De kelder is de perfecte plek om de wijn op te slaan. Meestal is het een ongebruikt stukje van het huis. Met een paar mooie weinregale kun je de kelder mooi inrichten. Je maakt een leuk hoekje om te zitten en zo kun je je vrienden ontvangen en voorzien van een goed glas wijn.

Rode wijn is immers het lekkerste als het langer ligt. Hoe langer het opgeslagen is hoe lekkerder de wijn word. Ook kun je een mooie weinregal in de woonkamer neerzetten, of in de eetkamer. Zodat je bij het eten of bij een filmpje of gezellige hapjes een goede wijn kunt schenken.

Het is zeer sfeervol om een mooi wijnrek in de kamer te hebben staan, het is een mooi en goed accessoire en het heeft een handige functie voor het bewaren. Je kunt bij het diner een lekkere wijn schenken of gewoon ’s avonds gezellig op de bank. Je hebt je wijn altijd bij de hand en hoeft niet ver te lopen naar je wijnkelder.

De rest van de wijnen sla je natuurlijk op in je mooie sfeervolle kelder, voor als je een keer echt een speciale gelegenheid hebt. 

 

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken, Overig. Bookmark de permalink.