Een vrachtautoverzekering zorgt voor meer zekerheid!

Een ongeluk schuilt in een klein hoekje. Wanneer u met een vrachtauto op de weg bent, kan er zomaar iets gebeuren wat u niet had voorzien. Dat wilt u natuurlijk voorkomen, maar dat lukt niet altijd. Het is daarom goed om een vrachtautoverzekering aan te sluiten voor uw auto. Deze vrachtautoverzekering wordt geheel op maat gemaakt voor uw speciale wensen. Dan kunt u met een gerust hart de weg op!

Wat houdt een vrachtautoverzekering in?

Een vrachtautoverzekering zorgt ervoor dat u een vergoeding krijgt wanneer er een ongeluk gebeurt. Met deze vergoeding kunt  u een nieuwe vrachtwagen regelen. Deze zorgt er dan voor dat de goederen in de vrachtwagen dan alsnog geleverd kunnen worden. Dat scheelt u weer tijd en daardoor geld. Naast het verzorgen van de goederen wordt er ook gezorgd voor uw chauffeur. Wanneer het ongeluk ernstig is en de chauffeur niet meer verder kan rijden, zal ervoor gezorgd worden dat de chauffeur naar huis wordt gebracht. Daarnaast zal er een nieuwe chauffeur worden geregeld die ervoor zorgt dat de goederen alsnog op de juiste bestemming aankomen.

Verzeker u bij TVM verzekeringen!

Heeft u interesse in een vrachtautoverzekering? TVM verzekeringen zorgt samen met u voor de beste verzekering die precies past bij u wensen. Samen met u kunnen ze een verzekering op maat maken die goed bij u past. Zij hebben ook vrachtautoverzekeringen voor kleine bedrijven met maximaal vijf vrachtwagens, maar ze hebben ook verzekeringen voor wanneer u een wagenpark bezit. Daarnaast zorgen ze er ook voor dat de premie zo laag mogelijk is. Wanneer uw vrachtauto bijvoorbeeld schade bevindt door vandalisme wordt dit verzekerd zonder dat ze verval in uw no-claim geven. En dat bespaart u veel kosten! Verder zorgen ze er ook voor dat alles duidelijk op papier komt te staan. U ontvangt namelijk één verzamelpolis waarop alle verzekerende vrachtauto’s staan. Zo hebt u dus mooi alles bij elkaar. Hebt u interesse in TVM verzekeringen en wilt u weleens kijken of u een vrachtautoverzekering bij hen wil afsluiten? Neem dan contact met ze op of bekijk hun website. Hier staat nog meer informatie!

 

Dit bericht is geplaatst in Overig. Bookmark de permalink.