Een vogelhuisje is mooi voor elke tuin

Thuis hebben wij meerdere vogelhuisjes. Een vogelhuisje is er natuurlijk voor een aantal vogels. Deze kunnen dan veilig en wel in een huis overnachten. Mijn man is namelijk helemaal een vogel fan. Hij vind deze dieren geweldig mooi en verdient er ook nog eens zijn geld aan. Dit komt omdat hij wedstrijd duiven heeft en deze na een tijdje voor een hoop geld kan doorverkopen. Dit geld gebruikt hij dan weer om nieuwe vogelhuisjes te kopen en hiermee kan hij dan later nog meer geld gaan verdienen.

Passie

Het lijkt heel makkelijk, maar zo is het natuurlijk niet. Je moet de duiven heel erg goed onderhouden. Je moet er voor zorgen dat de duiven wel voldoende vlieguren krijgen, maar ook weer niet te veel want dan kunnen ze sneller moe raken. Dit allemaal vraagt erg veel precisie, maar als het eenmaal lukt dan kun je er zeker wel een leuk zakcentje aan gaan verdienen.

Beddengoed

Zo kon mijn man laatst leuke cadeautjes voor ons kopen. Normaal gesproken gaat dit niet zo makkelijk bij ons thuis, maar hij deed nu niet zo moeilijk. Zo heeft hij voor mij een nieuw beddengoed gekocht en dat vond ik heel erg leuk. Zo kun je zien dat het extra geld verdienen door middel van de duiven ook nog eens in mijn voordeel uit kan pakken.

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken. Bookmark de permalink.