Een Sony Xperia reparatie in Antwerpen

Laat uw Sony Xperia professioneel herstellen in Antwerpen

Sony Xperia reparatie Antwerpen. Heeft u een Sony Xperia gsm met een kapot beeldscherm, gebarsten glasplaat of werk uw LCD niet meer? Dan mag u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. De Telefoon Reparatie Winkel is al jaren gespecialiseerd in het herstellen van Sony Xperia toestellen. Wij hebben enkel ervaren reparateurs in dienst die allen intern zijn opgeleid. U kunt 7 dagen per week 12 uur per dag contact met ons opnemen ”0032497639717” van 09:00 tot 21:00.

De goedkoopste Sony Xperia reparatie van Antwerpen

Bij De telefoon Reparatie Winkel bied zijn klanten altijd de kwalitatief laagste prijs. Wij repareren enkel met de originele Sony Xperia onderdelen, daarom geven wij op onze Sony reparaties altijd 6 maanden garantie. Ook kopen wij de onderdelen rechtstreeks van de Sony leveranciers en niet van de tussen leveranciers. Wij beschikken ook niet over een duur winkelpand. Wij doen er alles aan om de kosten voor onze klanten zo laag mogelijk te houden! Heeft u vragen over uw Sony Xperia reparatie in Antwerpen dan mag u altijd met ons contact opnemen. Wij helpen u graag.

Schakel ons in voor uw Sony Xperia reparatie in Antwerpen

Bij ons reparatiecentrum in Antwerpen – Borgerhout bij u altijd welkom. U mag altijd vrijblijvend bij ons binnenlopen of met ons bellen of berichten. De gemiddelde Sony Xperia reparatie duurt ongeveer 1 dag. Vandaag binnen brengen is morgen weer ophalen.

contact:
De telefoon Reparatie Winkel
Turnhoutse Baan 308/310
2140BE Antwerpen
0497 63 97 17
info@detelefoonreparatiewinkel.nl

Dit bericht is geplaatst in Overig. Bookmark de permalink.