Een online fietsenwinkel

Ik weet dat je inmiddels een heel arsenaal aan dingen online kunt kopen, maar dat je ook een fietsenwinkel online hebt, daar kwam ik pas vorige week achter. Helaas was er in de stad iemand die het nodig vond om mijn fiets mee te nemen. Dus dan zit je al aan een andere, zeker als je geen auto hebt. Omdat ik mn hele leven op tweedehandsjes heb gereden besloot ik om mezelf een keer te verwennen. Ik had toch net een bonus gekregen van mijn werk, dus een nieuwe fiets kon er wel een keertje vanaf. Ik besloot om me eerst eens te verdiepen in wat voor een fiets ik dan zou willen, een omafiets of toch 1 met versnellingen? Of misschien een fiets met electrische ondersteuning, ben ten slotte niet de jongste meer, en deze fiets gaat hopelijk nog wel flink wat jaartjes mee.
Ik besloot voor een omafiets te gaan, en ik wilde wel een leuk kleurtje. Op Google eens gekeken bij: fiets online kopen. Hier in het dorp was immers geen fietsenwinkel te vinden, dus dan moest ik alweer een half uur met de bus voor ik er ben. Daar had ik eerlijk gezegd ook weer niet zo veel zin in. Al snel kwam ik iets tegen wat me wel beviel. Een leuke omafiets, nieuw, verlichting die automatisch aan en uit gaat als het donker of licht is, met bijpassende fietstassen gratis. Een groene kleur met bloemetjes op het frame, echt helemaal mijn smaak. Dus ik heb hem besteld en het was niet te geloven. Twee dagen later had ik hem al in de schuur staan. Nu kan ik weer heerlijk overal komen.

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken. Bookmark de permalink.