Een meerjaren onderhoudsbegroting door VvE Commitment

Bent u op zoek naar een bedrijf dat een meerjaren onderhoudsbegroting voor u op kan stellen? Of heeft u liever een organisatie die al uw VvE Beheer van u uit handen kan nemen? Het maakt niet wat uw wensen zijn, VvE Commitment kan het ongetwijfeld van u overnemen.

Wat is het doel van een meerjaren onderhoudsbegroting?

Een meerjaren onderhoudsbegroting wordt ook wel afgekort to (MJOB) en heeft als doel het inzicht geven in de beschikbaarheid van de financiële middelen, in relatie tot de wenselijkheid van het uit te voeren onderhoud. Daarnaast zijn er natuurlijk ook nog andere voordelen die komen kijken bij een MJOB. Bijvoorbeeld het vastleggen van de onderhoudsplanning voor de komende jaren, het inzicht krijgen in lopende contracten, het inzicht krijgen in de benodigde bijdrage van de VvE leden voor aankomende jaren en het vastleggen van de benodigde reserveringen voor de komende jaren. VvE Commitment kan deze begroting volledig voor u opstellen, of u begeleiden tijdens het proces.

Ja, ik wil graag een meerjaren onderhoudsbegroting laten opstellen

Wilt u ook graag een meerjaren onderhoudsbegroting laten opstellen? Neem dan contact op met een van de medewerkers of vraag direct een offerte aan. Wilt u meteen naar de website? Klik dan op de volgende link: VvE Beheer Arnhem.

Dit bericht is geplaatst in Carriere en Werk, Financien. Bookmark de permalink.