Een goochelaar uitnodigen?

Steeds vaker zijn mensen op zoek naar vermaak op een feestje. Heb je al eens gedacht aan een goochelaar? Vaak vinden kinderen het zeer fijn dat er iemand op het feestje komt goochelen. De meeste kinderen zijn er echt dol op en willen graag hoe de trucs gedaan worden en hoe deze in zijn werk gaan. Een goochelaar zal dat natuurlijk niet vertellen.

Of toch?

Op speciaal verzoek willen goochelaars soms wel een heel klein goocheltrucje uitleggen. Vaak is dit met huishoudelijk materiaal, waardoor de kinderen het zelf kunnen maken en uitvoeren.
Dit kan de kinderen motiveren om creatief bezig te zijn, en later misschien zelf op te gaan treden voor een groot publiek. Iedere goochelaar is uiteindelijk ooit zeer klein gestart…

Workshop goochelen

De kinderen kunnen tijdens een workshop goochelen verschillende trucs leren, net als de goochelaar en achteraf bij familie een leuke show geven. Het is natuurlijk iets helemaal anders dan de laatste nieuwe Playstation of Nintendo.

Ook kan je bijvoorbeeld een goocheldoos cadeau geven aan het jarige kind. Iets waar ze zeer lang plezier aan zullen beleven. Ze kunnen dan thuis alvast oefenen en spelenderwijze (en op een creatieve manier) ontdekken of ze het leuk vinden. Treed er een goochelaar binnenkort dicht bij je thuis op in het openbaar? Laat je kinderen zeker eens een kijkje nemen, het zal hen heel wat bewondering verzorgen!

Goochelaar op een feestje uitnodigen?

Op ieder feestje kan een goochelaar uitgenodigd worden. De mensen hebben dan wat om naar te kijken en de kinderen worden op een leuke manier bezig gehouden. Op feestjes en bedrijfsfeesten zie je ook regelmatig een goochelaar optreden. Het is bijna onmisbaar geworden.

Voor de kinderen is het leuk want zo kunnen zij de hele tijd naar spannende trucs kijken. Ze vragen zich af hoe het zit en gaan dan extra goed opletten. Het is misschien (mentaal) intensief voor hen, maar het is wel goed dat zij hier met in aanraking komen. Ze ontdekken dan dat zij zelf ook trucs uit kunnen voeren voor anderen. Sommige kinderen hebben hier echt de aanleg voor en zij willen hier wat mee gaan doen. Vroeg of laat komt het talent naar buiten.

Dit bericht is geplaatst in Entertainment en Muziek. Bookmark de permalink.