Een fiets of scooter aanschaffen

Heb jij een fietsenwinkel nodig die jou een fiets kan leveren. Of is jouw fiets aan een vervanging toe? Dan kun je eens een kijkje nemen bij VVR Parts, zij leveren prachtige fietsen van allerlei verschillende merken. 

Kennis en ervaring op gebied van reparatie van fietsen en scooters

Daarnaast kunnen zij jouw fiets ook gewoon repareren, het zijn echte vakmensen en kunnen dan  ook fietsen met vele verschillende problemen repareren. Ze hebben dankzij hun kennis en ervaring  de wetenschap over de fietsen van verschillende merken. 

Daarnaast kun je bij VVR Parts terecht op iedere dag van de week. Mocht jij dankzij je drukke werkweek maar op een moment kunnen dat normale fietsenwinkels dicht zitten, dan kun je bij VVR Parts gewoon je fiets langs brengen. Mocht zelfs dit geen mogelijkheid zijn dan kun je altijd nog gebruik maken van de super handige ophaalservice.

Niet alleen voor het maken, aanschaffen en gebruiken van fietsen kun je terecht bij VVR Parts, ook voor het aanschaffen of repareren van scooters en brommers kun je terecht bij Fietsenwinkel Haarlem. Ze kunnen je op de juiste wijze van goede adviezen voorzien en zorgen altijd voor een passend resultaat. Daarnaast kunnen ze jouw scooter repareren zodat hij weer zo goed als nieuw is en er nog een hele lange tijd mee vooruit kan.

Dit bericht is geplaatst in Sport en Spel, Overig. Bookmark de permalink.