Dressuurbaan

U bent op zoek naar een professionele dressuurbaan voor de paardensport? Bij NedLandic bent u aan het goede adres. NedLandic levert namelijk al jarenlang professionele dressuurbanen aan maneges, rijverenigingen, particulieren en pensionstallen. Ieder evenement krijgt met een dressuurbaan een professionele uitstraling. De dressuurbaan wordt veelal ook wel bak of piste genoemd. Vaak bestaat de bodem van een dressuurbaan uit zand, gemengd met houtkrullen, leem of tapijtsnippers.

Het voordeel van een dressuurbaan

Er zitten diverse grote voordelen aan het gebruiken van een dressuurbaan bij evenementen. Zo vergroot het de veiligheid doordat het publiek makkelijker op afstand is te houden, het vermindert het risico op blessures en een afgesloten ruimte verhoogt het vertrouwen en de concentratie van een paard. Doordat veel dressuurbanen pionnen met letters hebben is het mogelijk een opdracht uit te voeren en het verhoogt de concentratie van de ruiter.

Kunststof of vaste dressuurbanen

Er zijn verschillende soorten dressuurbanen leverbaar bij NedLandic. Zo hebben we de permanente dressuurbaan die vast blijft staan op locatie, heel geschikt voor manages en stallen maar minder voor evenementen, en de verplaatsbare kunststof dressuurbaan. Het voordeel van een permanente dressuurbaan is dat deze volledig opgebouwd kan worden naar wens. Hoogte, maten en materialen zijn volledig door u te bepalen.

Dressuurring letters

Letters maken een dressuurring compleet en klaar voor een concours. Ook voor dresuuurring letters bent u  bij NedLandic aan het goede adres. We hebben dressuuurring letters voor zowel grotere dressuurbanen als de kleinere. Al onze producten zijn eenvoudig via de webshop te bestellen.

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken, Overig. Bookmark de permalink.