De reclamefolder van Kruidvat en meer gewoon online

Bent u het ook zat om stapels folders in de brievenbus te ontvangen? Maar wilt u gewoon die nee nee sticker niet op de brievenbus plakken, omdat u bang bent dat u anders aanbiedingen, acties en nieuws van uw (favoriete) winkels mist? Dan heb ik goed nieuws voor u. Via deze website kunt u de reclamefolders van uw lievelingswinkels gewoon online bekijken. Vanaf nu dus een nee nee sticker op de brievenbus en folders op mobiel, tablet of laptop bekijken.

Folder.nl

Folder.nl is de website waar alle folders op staan. Of het nou gaat om een kledingwinkel, supermarkt of meubelzaak, Folder.nl heeft de reclamefolder. Op de overzichtelijke website vindt u alle verschillende winkels verdeeld in categorieën. Via deze categorieën of via de zoekfunctie kunt u de folder van de winkel vinden waarnaar u op zoek bent. U hoeft dus geen stapels folders meer te ontvangen en te bewaren, maar gewoon onderweg of thuis vanaf uw mobiel of laptop de folders bekijken. Alleen maar voordelen voor u én ook een beetje voor het milieu.

Nu bezoeken

Ga nu naar de website om direct de reclamefolder van Kruidvat en meer te bekijken en te genieten van alle aanbiedingen en acties die deze winkel en andere winkels te bieden hebben. U mist niks meer met folder.nl!

Dit bericht is geplaatst in Overig. Bookmark de permalink.