De must-have in de sauna

Lig je graag tijdens je sessie in de sauna? Dan is een hoofdsteun geen overbodige luxe. Een hoofdsteun maakt je sessie in de sauna niet alleen nóg ontspannender, maar stimuleer je ook de doorbloeding. En de beste hoofdsteun is niet moeilijk te vinden. Wij hebben er 3 naast elkaar gezet. En de beste van de drie? Dat is helemaal aan jou!

Lig languit in de sauna met de houten hoofdsteun

Van bolvormige steunen tot vaste, gewelfde of ergonomische vormen: naar eigen wens is ieder model houten hoofdsteun verkrijgbaar.

sauna

#2: Een zacht kussen voor in de sauna

Liever een zachte hoofdsteun die zich naar je hoofd vormt? Ook dat is mogelijk! Deze duurzame kussens zijn beschikbaar in diverse kleuren en maten.

sauna

#3: Het HaLu-kussen

Een Ha-Lu-kussen ziet er niet alleen anders uit, maar voelt ook anders. Het HaLu-kussen staat namelijk op een voetje en de schotels ‘dragen’ je hoofd. Zo blijven je nek en schouders vrij.

Met het HaLu-kussen merk je bijna niet dat er iets onder je hoofd ligt. Het kussen tilt je hoofd zo op dat het je een comfortabele lichaamshouding biedt. De nekspieren kunnen helemaal ontspannen. Het HaLu-kussen is een stuk kleiner en lichter dan de traditionele varianten en daardoor een stuk handzamer. Het houten HaLu kussen is de ultieme hoofdsteun voor gebruik in de sauna. Steeds meer mensen kennen het bestaan en genieten van het comfort en de ergonomie van dit kussen. Het kussen is leverbaar in Espen, Abachi en Red Cedar hout. Al deze houtsoorten voldoen dezelfde hygiëne-eisen als de traditionele saunabanken.

sauna

Geniet nog meer van je sessie in de sauna met de juiste hoofdsteun!

Dit bericht is geplaatst in Gezondheid en Voeding, Huis, Tuin en Keuken. Bookmark de permalink.