De Kunstboer Zomercollectie 2016

De nieuwe zomercollectie van De Kunstboer is geweldig!

We hebben vandaag de nieuwe zomercollectie van De Kunstboer binnengekregen en wat is ie gaaf! Deze collectie heeft Jim de Boer (De Kunstboer) helemaal in eigen beheer ontworpen en uitgebracht en hij mag er met recht trots op zijn! De collectie bestaat uit stoere shirts en polo’s voor de jongens en de meest schattige jurkjes en shirts voor de meiden.

De Kunstboer Jurkje Poes

Gave shirts voor de jongens

De collectie die De Kunstboer voor jongens ontworpen heeft is klein, maar absoluut fijn. Super gaaf zelfs!

We zien de meest geweldige vintage prints die zo uit de fifties weggeplukt lijken te zijn. Wat opvalt is dat de prints echt haarscherp zijn, wat voor een geweldig look zorgt.

De achterpanden en mouwen zijn effe van kleur, wat mooi past bij de opvallende voorkanten.

Wat ook niet onbelangrijk is, is dat de kleding allemaal gemaakt is van 220 grams jersey, bestaande uit 95% katoen en 5% elasthaan. Dit zorgt ervoor dat de shirts lekker dik en elastisch zijn en 100% kleur- en wasecht. Ze blijven dus absoluut mooi in de was.

De Kunstboer Zomercollectie 2016 voor jongens

De jurkjes van De Kunstboer zijn echt té cute!

We zijn de meest geweldige jurkjes gewend van De Kunstboer en ook voor deze Zomercollectie stelt ie niet teleur! De collectie telt 4 té schattige jurkjes, waaronder 2 heuse prinsessenjurken!

De gewone jurkjes hebben een hip A-model en vallen lekker smal. De kleuren zijn hip en vrolijk (mintgroen en pink) en de prints zullen zeker in de smaak vallen bij de meisjes die ze gaan dragen.

De prinsessenjurkjes hebben we nog niet eerder gezien in een collectie van De Kunstboer. Het bovenlijfje van deze jurkjes is lekker elastisch en natuurlijk voorzien van een geweldige De kunstboer print. En het rokgedeelte bestaat uit maar liefst 6 lagen tule in de kleur van het bovenlijfje. Zo’n jurkje moet je toch gewoon in de kast hebben voor je meisje!

De Kunstboer Jurkjes Zomercollectie 2016

We hebben op het moment de prinsessenjurk Paradise al binnen. De jurk met de bambiprint verwachten we binnenkort.

En ook voor de jurkjes geldt dat ze gemaakt zijn van 220 grams jersey, bestaande uit 95% katoen en 5% elasthaan en dat de prints echt haarscherp zijn.

De Kunstboer Prinsessenjurk Bambi

Shirts voor paardenmeisjes

De meisjescollectie bestaat verder uit shirts en polo’s. Wij hebben gekozen voor, naar onze mening, 3 geweldige shirts. Het bambishirtje is echt té schattig. Door de print en door de kleurtjes.

En dan de 2 gave shirts met paardenprints. Helemaal het einde voor paardenmeisjes!

De Kunstboer shirts voor meisjes

 

De Kunstboer online bij Coole Kinderkleertjes

Het is geen geheim dat we bij Coole Kinderkleertjes grote fan zijn van De Kunstboer. We hebben al geruime tijd de gave tassen in het assortiment en ook kun je al enkele jaren de collecties die De Kunstboer ontworpen heeft voor Dutch Heroes bij ons shoppen.

Vanaf deze zomercollectie zal De Kunstboer zich volledig richten op het ontwerpen en produceren in eigen beheer. Wat ons betreft is de Zomercollectie 2016 een heel goede start! We vinden het wel heel erg jammer dat hij niet meer zal ontwerpen voor Dutch Heroes, maar wensen hem natuurlijk ontzettend veel succes met zijn eigen collecties!

 

 

Dit bericht is geplaatst in Mode en Kleding, Overig met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.