De kleuren van rozen

Wilt u iemand verrassen met een mooie bos rozen of heeft u ruzie met uw vriend of vriendin en wilt u het heel graag goed maken met de mooiste rozen die er zijn? Surf dan eens naar de website van Boeketcadeau en bestel de mooiste rozen online via de website. De rozen bij Boeketcadeau zijn in verschillende kleuren te bestellen en wist u daarbij dat iedere kleur ook een eigen betekenis heeft? Bekijk hieronder welke kleur roos het beste bij uw reden past voor het kopen van een bos rozen.

Betekenis van de kleuren

De rode roos staat voor romantiek en liefde. Met de rode roos zegt u tegen diegene aan wie u de roos geeft dat u van hem of haar houdt en dat u hem of haar dankbaar bent. Daarnaast staat de witte roos voor onschuld, een nieuw begin of wordt de witte roos ook vaak gegeven bij een geboorte. De zalmkleurige roos staat voor elegantie, maar ook voor geluk, trouw en plezier. De donker roze roos staat voor adel, magie, huislijkheid, maar ook voor sfeervol.

De overige kleuren

Bekijk voor de betekenis van de overige kleuren de website van Boeketcadeau of maak het uzelf gemakkelijk en bekijk de betekenissen van de kleuren door op de volgende link te klikken: rozen bezorgen.

 

 

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken, Relatie en Familie. Bookmark de permalink.