De kilometer registratie bij houden

Ik heb al een lange tijd een bedrijf, sinds kort hebben ik een aantal werknemers een auto van de zaak gegeven zodat ze het werk goed uit kunnen voeren. Mijn werknemers zijn nu praktisch altijd bereikbaar en ze kunnen snel ergens naar toe wanneer dat nodig is. Ik had gevraag of mijn werknemers netjes hun kilometer registratie bij konden houden, echter vonden de meeste het geen makkelijke opdracht omdat het veel tijd kost en het er ook vaak bij in schiet. Ook kon het heel goed zijn dat ze er mee zouden sjoemelen. Omdat ik graag een duidelijk overzicht van de kilometerregistratie wilde hebben, heb ik TraQz ingeschakeld. 

Hoe werkt de kilometer registratie?

Het kilometer registratie systeem van TraQz volt de voertuigen via een overzichtelijke kaart op uw scherm, dit wordt met iedere 30 seconden ververst. De gereden routes, en de snelheid waarmee de routes zijn gereden zijn snel terug te zien. Uw voordelen zijn dat u een sluitende rittenadministratie hebt voor de belastingdienst tot wel 7 jaar terug. Ook heb je geen discussies over de gefactureerde uren.

Voor meer informatie over de kilometer registratie van TraQz of andere zaken kunt u altijd een kijkje nemen op onze website. Voor onduidelijkheden en vragen kunt u telefonisch contact opnemen met een van de medewerkers.

Dit bericht is geplaatst in Carriere en Werk, Financien. Bookmark de permalink.