CV ketel kopen of huren?

Na een lange tijd kan uw CV ketel minder worden en het rendement dat hij behoort te halen niet meer haalt. Dan wordt het tijd dat u een nieuwe CV ketel laat monteren. Maar gaat u een nieuwe ketel kopen of gaat u er over nadenken om een CV ketel te huren. Aan beide zitten zo voordelen. Bij het kopen van een nieuwe CV ketel is de ketel van u en hoeft u maar eenmalig een fix bedrag te betalen. Bij het huren betaalt u per maand een bedrag en de ketel is niet van u zelf. Wat daar een groot voordeel van is, is dat u bij het repareren van de ketel niks of heel weinig hoeft te betalen.

CV ketel

Er zijn tegenwoordig veel ketels op de markt. Omdat CV ketels lang mee gaan heeft u vast nog nooit mee gemaakt dat u uw CV ketel moest laten vervangen. Het is daarom goed om eerst in de rondte te kijken naar wat er allemaal op de markt is. Zo kunt u de beste keuze maken en onderzoek doen naar de beste CV ketels. Vervolgens kunt u een goede ketel uitkiezen en laten installeren. Maar u wilt natuurlijk dat de ketel dit maal heel lang mee gaat. Het is daarom verstandig om uw ketel te laten onderhouden.

Onderhoudscontract

Als u uw ketel zo lang mogelijk mee wilt laten gaan, dan kunt u het beste een onderhoudscontract afsluiten met de CV ketel specialisten. Een nieuwe ketel moet namelijk af en toe nagekeken worden en worden bijgevuld met water. Veel mensen weten niet wat ze moeten doen als ze hun ketel moeten onderhouden. Gelukkig kunt u daar een specialist voor inschakelen die uw ketel voor u onderhoud en waar nodig is repareert. De reparatie is nagenoeg bijna altijd gratis voor u. Voor een onderhoudscontract bent u maandelijks een klein bedrag kwijt.

Bron: CV-ketel Bedrijf

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken met de tags , , , , . Bookmark de permalink.