Buttertime: De opvolger van popcorn time

Nu Popcorn time onder vuur ligt en offline is gehaald is het niet heel gek dat er een opvolger is gekomen. De opvolger is te vinden onder de naam buttertime en zou op het gebied van de functionaliteiten voor de streamingdienst vergelijkbaar zijn met de vorige applicatie.

We kennen allemaal Netflix wel in Nederland. Dit is een streaming abonnement dienst waarmee jij de laatste series online kijken kunt. Een illegale versie hier op is popcorn time. Maar deze illegale versie bood zelfs nog meer aan dan alleen het kijken van series. Met deze streamingdienst konden namelijk ook nog eens films bekeken worden met Nederlandse ondertiteling. Het programma was voor enkele jaren verkrijgbaar en er was maar weinig kritiek op tot dat het deze week offline is gehaald.

 

Het internet zou het internet niet zijn als er geen opvolger zou komen voor deze streamingdienst. Deze opvolger gaat verder onder de naam buttertime. Buttertime Downloaden kan momenteel alleen nog niet zo eenvoudig als hoe dat bij popcorn time kon. De bestanden moeten los gedownload worden via eerder genoemde link. Als je dit doet kun je zelf het programma in elkaar zetten.  Voordat het grote publiek gebruik gaat maken van deze streaming dienst zou het dus nog even duren. Hou dus nog even geduld voor dat jij dit bestand wilt gaan downloaden en voor je het weet kun jij weer gratis en illegaal je favoriete films en series kijken.

 

Dit bericht is geplaatst in Overig. Bookmark de permalink.