Butter, de nieuwe Popcorn Time!

Vrijdag 23 oktober was de laatste dag voor de Popcorn Time. De Popcorn Time bemanning sloot de belangrijkste verbinding (fork) neer voor de app. Met de vork naar beneden is het onmogelijk om de app te draaien en te gebruiken Popcorn tijd die u gebruikt om. Veel gebruikers wereldwijd gebruikt Popcorn Tijd om gratis films en series kijken. Sommige gebruikers in verschillende landen kreeg een boete voor het gebruik van Popcorn Time. In Duitsland is een jongen ot een boete van € 1.000 voor het gebruik van de Popcorn Time app. In Denemarken ontving vele gebruikers een brief met een boete van € 300 te betalen of ze krijgen een uitnodiging voor de rechter.
Dit nieuwe deel van de makers bang gemaakt en ze verliet het project. Maar ze had een idee om een ​​nieuwe app op basis van de geliefde Popcorn Tijd te maken en ze noemden het Project Butter.

Popcorn Time Alternative

Nu Popcorn Time is offline zijn wij op zoek naar een goed alternatief. De boter Project is de beste Popcorn Time alternatief.

Wat is het Project Butter?

De boter Project is een nieuwe app bases op de Popcorn Time app, maar met een groot verschil. Butter is veiliger en zal het niet verstrekken van illegale inhoud in plaats daarvan heb je de mogelijkheid om uw eigen content te delen. Met deze optie de ontwikkelaars zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud die op de Buttertime app.

 

Is de Butter veilig?

De mensen achter de Butter app zal deze app de veiligste manier om de inhoud op uw apparaat te kijken te maken.Zij zullen zorgen dat dit door het maken van de Project Butter open source. Omdat het open source veel verschillende programmeurs zullen bijdragen tot de app om het veilig te gebruiken. Ook helpt Butter op alle andere apparaten. Van webbrowsers voor mobiele apps of te gebruiken op een desktop Butter zal veel apparaten ondersteunen.

Download Butter

U kunt de Butter app te downloaden op het downloaden sectie.

Blijf up 2 date

Wil je het een van de eerste Butter installeren wanneer het wordt losgelaten? Vind ons leuk op Facebook en bezoek http://butterprojectdownload.nl voor meer informatie over butter..

Dit bericht is geplaatst in Entertainment en Muziek, Wetenschap. Bookmark de permalink.