Boek resultaat met onze nieuwe Succesvolle verkooptraining

Tijdens deze cursus leert je alle relevante vaardigheden die je nodig hebt om op een klantgerichte en uiteraard professionele wijze te verkopen. Voor iedereen die professioneel wil overkomen naar opdrachtgevers toe is dit een effectieve training.

Alle technieken die voor een verkoper onontbeerlijk zijn, komen in deze training aan bod. Tijdens de training wisselen theorie en verschillende praktijksituaties elkaar af. Je gaat oefenen met verschillende praktijkgerichte rollenspellen. Het is de bedoeling dat je op een intensieve manier alle fases doorloopt van het verkoopproces. je wordt tijdens de trainingen bijgestaan door een professionele trainer met ruime commerciële ervaring.

Geef je nu op voor deze Verkoop training

Training Succesvol Verkopen

Als medewerker in een commerciële functie heb je behoefte aan commercieel inzicht en directe verkoopvaardigheden. Je hebt contact met je klanten op zakelijk met je klanten en het is van belang in een professionele situatie dat je sociaal en open kunt zijn . verkopers die klantgericht zijn kunnen hun gesprekken goed plannen dankzij de nodige kennis en vaardigheden. Als verkoper breng je structuur in je verkoopsgesprek en ben je instaat om de klantbehoefte te achterhalen en speel je in op de problemen van jouw klant.

Het gevolg van de training
Na het doorlopen van deze training boek je direct betere resultaten. De hogere verkoopresultaten zijn het directe gevolg van het bijwerken van jouw communicatieve- en commerciële vaardigheden. Tijdens de training verbetert je jouw persoonlijke aanpak bij het voorbereiden en het voeren van gesprekken met potentiële klanten. Kortom, na de training zal je succesvoller opereren, zowel in communicatief opzicht als in sociaal opzicht.

Dit bericht is geplaatst in Carriere en Werk, Opleiding en Educatie met de tags . Bookmark de permalink.