Biologische kunststof rijplaten

Kunststof rijplaten en loopschottenWilt u graag kunststof rijplaten op maat laten produceren, bijvoorbeeld met uw eigen bedrijfslogo erop gedrukt? Dat is zeker mogelijk bij ons in de fabriek. Door middel van extrusie kunnen wij deze rijplaten voor u produceren. Wij maken enkel en alleen gebruik van gerecycled kunststof. Plastic dat al een eerdere bestemming heeft gehad, wordt verwarmd en samengeperst in onze machines. Hieruit komen vervolgens onze kunststof rijplaten. Ook maken wij regelmatig loopschotten op maat, deze zijn minder breed van onze gewone rijplaten. De loopschotten kunnen worden voorzien van een ribbelgrip en een antislip laag. Deze laag wordt in de rijplaat gefreesd, zodat de bezoekers van uw evenement niet zullen uitglijden.

Biologische kunststof rijplaten

In overleg zijn meerdere dingen bij ons mogelijk, zo hebben wij verschillende patronen die wij op de kunststof rijplaten kunnen drukken. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om rijplaten te huren, maar wanneer u dit jaren achter elkaar doet kan het ook voorkomen dat u uiteindelijk meer geld kwijt over de langere termijn dan wanneer u de rijplaten en loopschotten zelf bij ons aanschaft. Wij leveren rechtstreeks vanuit de fabriek, zonder tussenpersonen. Ook is het natuurlijk mogelijk om als webshop een samenwerkingsverband aan te gaan, omdat wij biologische rijplaten produceren. Onze producten zijn groen, en dat is wat de mensen tegenwoordig aanspreekt. Er wordt immers al door vele bedrijven teveel gebruik gemaakt van de materialen die de aarde heeft. Wij willen juist voorkomen dat alles op raakt, daarom produceren wij biologische kunststof rijplaten en loopschotten.

Offerte aanvragen? Altijd vrijblijvend!

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen voor kunststof rijplaten of loopschotten, dan mag dat altijd via onze website. Wij staan voor u klaar om deze binnen vierentwintig uur te beantwoorden. Natuurlijk kan het zijn dat u ergens goedkoper uit bent, maar er zijn niet veel productiebedrijven die gebruik maken van al gebruikt kunststof. Houd rekening met de natuur en het milieu, kies voor onze kunststof rijplaten.

Dit bericht is geplaatst in Entertainment en Muziek. Bookmark de permalink.