Beukhagen worden steeds vaker als afscheiding van de tuin gekozen

Mooie beukhagen springen direct in het oog in de voortuin. Als er bezoekers langskomen of passanten passeren zullen zij blij verrast zijn door de mooi onderhouden omgeving. Een tuin is het eerste wat men ziet naast de voorkant van een huis of gebouw en dient vaak als visitekaartje. Ook bedrijven zijn daardoor gebaat bij een mooie beukhaag en kiezen steeds vaker voor groen rond hun bedrijfsruimte. Een haag wordt dan om de zoveel tijd onderhouden door een professional. Veel klanten zullen een groene omgeving als uitnodigend beschouwen.

Een nieuwe afscheiding voor de tuin aanleggen in de vorm van beukhagen
Veel mensen hebben een schutting rond de tuin en willen dit graag vervangen door een groene of rode omheining om de tuin te verlevendigen. Het plaatsen van nieuwe beukhagen is eenvoudig te realiseren als men stap voor stap werkt. Het is belangrijk dat de haag in een goede grondsoort wordt geplaatst zodat deze lang gezond blijft en goed blijft groeien. Beukhagen kunnen uit zowel groen als rood blad bestaan. Afhankelijk van de andere planten in de omgeving en het gebouw waar de beukhaag wordt geplaatst wordt er een weloverwogen keuze gemaakt.

Beukhaag het hele jaar leverbaar
Bij bedrijven die gespecialiseerd zijn in het kweken van beukhagen is de levertijd het hele jaar door mogelijk. De beukhagen worden dan in de pot gekweekt en zijn dan van eind oktober tot eind mei wortelgoed. Voor bedrijven en particulieren betekent dit dat zij direct gebruik kunnen maken van beukhagen als zij de beslissing hebben genomen deze te plaatsen.

Lees meer op: https://www.beukenhaagkwekerij.nl/

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken, Overig met de tags , , , , . Bookmark de permalink.