Belgie & vermogensbeheer vergelijken

Belgiƫ kent veel vermogensbeheerders en Private Banken, maar welke vermogensbeheerder sluit uiteindelijk het beste aan bij uw wensen; eisen en doelstellingen? doe via ons de gratis VermogensScan en ontdek welke vermogensbeheerder het beste bij u past!

De beurzen bleven voor de week dicht bij huis. Alleen de Dow-Jones had er echt zin in. Van de vijf handelsdagen kon deze index er vier afsluiten op een nieuw record. De laatste dag was vrijdag. Of dat houdbaar is, is een tweede. Maar waar iedereen vol spanning naar uitkeek was de eerste koers van Alibaba (BABA). Dit fonds werd met een openingsprijs van $92,70 de grootste beursintroductie aller tijden. Alibaba kwam met $21,8 miljard naar de beurs toe. Ook de bekendmaking donderdag dat Schotland bij Engeland blijft, werd blij onthaald. Op naar de orde van de dag.
Waar kijken we nu nog naar? Dat is een veel gestelde vraag. De kans op een grote daling is zeker afgenomen. Er moet nu wel een heel raar incident voordoen, willen de beurzen een klap naar beneden gaan maken. We zien de dollar oplopen. De komende week zijn er een aantal spreekbeurten van FED leden, die hopelijk meer licht kunnen schijnen op de toekomstplannen van de FED. De vraag is nu echt wel geworden, wanneer gaat de rente omhoog. Zal dat in de eerste of in de tweede helft van 2015 zijn. In aanloop naar een definitieve datum zien we de dollar oplopen.

ORANJEVM Partner Pierre & Vacances

ORANJEVM Partner Pierre & Vacances

Dit bericht is geplaatst in Financien met de tags , , . Bookmark de permalink.