Belgie Vermogensbeheer

België kent veel vermogensbeheerders en Private Banken, maar welke vermogensbeheerder sluit uiteindelijk het beste aan bij uw wensen; eisen en doelstellingen? doe via ons de gratis VermogensScan en ontdek welke vermogensbeheerder het beste bij u past!

Uitstekende advisering en dat kostte mij niets extra’s; precies wat ik nodig had. Ze werken discreet en weten waar ze het over hebben; een echte toegevoegde waarde ”

Groet Pieter Bosschaert

Alle medewerkers van Oranje Vermogensmanagement BV zijn ervaren in het adviseren en begeleiden van Belgische beleggers in hun zoektocht naar de meest geschikte Vermogensbeheerder. Dankzij onze Vermogensbeheer Vergelijking krijgt u snel inzicht en kunt u zelf beslissen hoe u uw vermogen én uw gezin beschermt. Nu en in de toekomst. Wij kennen de Belgische Vermogensbeheer-Markt als geen ander en weten precies wat er speelt!

Voor de komende week blijven we voorzichtig en houden graag wat cash aan. Om op recordstanden te kopen, vinden wij nogal spannend. Beleggen is vaak geduld hebben en op deze hoogte, lijkt dat ons een goed idee. We hebben het idee dat de opwaartse beweging zeer beperkt zal zijn, terwijl het risico naar beneden alleen maar oploopt. Niet dat we een forse daling verwachten. Maar een daling van rond de 5% lijkt ons zeer gezond. Buiten de cijfers in Amerika zal de wereld ook kijken naar Griekenland. Men hoopt deze week tot een overeenstemming te komen. De Grieken hebben bijna geen geld meer om hun ambtenaren te betalen, dus haast is geboden. Verder zal mijn kijken naar de ontwikkelingen van de grondstof prijzen. Vooral de vraag vanuit China. Als deze blijft oplopen, dan kunnen de beurzen inderdaad verder oplopen, maar wij zijn graag voorzichtig op dit moment. Geduld is een schone zaak en meestal bijna niet te vinden bij handelaren en strategen.

Dit bericht is geplaatst in Carriere en Werk, Financien met de tags , , . Bookmark de permalink.