Belangrijk document vertalen bij een vertaal bureau

Het kan gebeuren dat u iets moet laten vertalen. Vooral als het gaat om een belangrijk document, zoals een rijbewijs, diploma of huwelijksakte, is het van belang dat deze vertaling juist is. Dit betekent dat er geen grammatica-, spel- of stijlfouten in zitten en dat de woorden in de juiste volgorde staan. Het is niet altijd haalbaar om dit zelf voor elkaar te krijgen. Daarom kunt u de hulp in schakelen van een vertaal bureau. Zo weet u zeker dat u de tekst juist wordt vertaald. 

Tongo vertaalbureau

Een voorbeeld van een vertaalbureau is vertaalbureau Tongo. Dit vertaalbureau heeft een breed netwerk van opgeleide freelance vertalers. Doordat het netwerk zo groot is, is er voor elke talen combinatie een vertaler te vinden. U kunt dus altijd geholpen worden. Voor elke vertaling geldt hetzelfde: de teksten zijn foutloos en worden snel voor u geschreven. Als u haast heeft kunt u dit doorgeven zodat hier rekening mee gehouden kan worden. Het tarief voor de vertaling ligt tussen de 11 en de 15 cent per woord. Dit is afhankelijk van de talen waarin in de tekst is en geschreven moet worden. Dit is zo’n 15% goedkoper dan de meeste vertaalbureau’s. Tongo werkt altijd met een tevredenheidsgarantie.

Vertaling nodig?

Als u een tekst vertaling nodig heeft, wacht dan niet langer en ga naar de website van Tongo vertaalbureau en geef uw wensen door.

Dit bericht is geplaatst in Overig. Bookmark de permalink.