Baden in goud in een 24 karaats Jacuzzi

Wat is er heerlijker dan na een drukke periode even heerlijk te ontstressen in een warm bad. En nog lekkerder is een warmb bad met bubbels, ofwel een Jacuzzi. Het kan ook nog een stapje verder. Wat geeft een luxueuzer gevoel van ontspanning dan baden in een 24 karaats gouden Jacuzzi? Twee ontwerpers uit Italië hebben een wel heel erg uniek Jacuzzi ontworpen.

Deze unieke Jacuzzi heet de #2 Torpedo en is ontworpen door Giacomo Arcaro en Roberto Martini. Zij wilden hét meest luxe ontspanningsproduct creëren dat er bestaat. Zodoende kwamen ze op een uiterst luxe Jacuzzi.

De ontworpen Jacuzzi’s zijn volledig handgemaakt en voorzien van diverse snufjes en de meest luxe aankleding. Zo is elk bubbelbad ontwerp voorzien van diverse Swarovski stenen, een lederen afwerking en een gouden kuip die men zelf uit kan kiezen. Tevens zijn er tal van extra opties in de 24 karaats Jacuzzi ingebouwd, te weten een ozonator, aquaserene, een audiosysteem, subwoofers, massagejets, aroma-unit en een iPhone aanslutiting om uw favoriete nummers af te spelen.

De bediening van het bad kan worden gedaan met de bijgeleverde gouden afstandsbediening. Daarnaast krijgt u tot 5 jaar garantie op alle onderdelen van het bad. De prijs van deze gouden bubbelbaden is 100.000 dollar. Niet erg goedkoop, maar da heeft u wel een echte wellness eyecatcher in de vorm van een gouden bubbelbad in de tuin staan.

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken, Overig. Bookmark de permalink.