Assertiviteitstraining voor meer zelfvertrouwen

Wanneer u op zoek bent naar meer zelfvertrouwen, meer energie, meer respect en meer controle, kan een assertiviteitstraining u wellicht helpen. Een assertiviteitstraining kan bijdragen aan een effectiever en plezieriger leven. Bij de assertiviteitstraining Den Haag, gegeven door Wim Weerdenburg bent u hiervoor aan het juiste adres.

Doel van de training

De assertiviteitstraining kan een hulpmiddel zijn als u uw functioneren in uw persoonlijke leven en op uw werk wilt verbeteren. Tijdens de training leert u in een groep hoe u de communicatieve vaardigheden moet versterken, hoe u moet opkomen voor uzelf, hoe u kunt omgaan met conflicten en weten en leren aangeven van uw grenzen. Het uiteindelijke doel van de training is om uw persoonlijke vrijheid te ontwikkelen. Om toe te werken naar dit doel wordt gewerkt met een duidelijk programma, waarin u ruim de tijd krijgt om te oefenen, te onderzoeken, te reflecteren en opnieuw te proberen.

Starten met een assertiviteitstraining

Bent u geïnteresseerd in de assertiviteitstraining? Schrijf u dan in via de site. Heeft u nog vragen? Dan kunt u gerust contact opnemen. De training wordt voorafgegaan door een gratis kennismakingsgesprek, zodat u zonder problemen direct kunt meedoen. De basis van assertiviteit is in één bijeenkomst uit te leggen.

 

Dit bericht is geplaatst in Carriere en Werk, Maatschappij. Bookmark de permalink.