Anoniem bezorgd

Als je een pakketje besteld met producten waarvan je niet wilt dat andere mensen er achter komen dan is het vaak mogelijk in dat soort webshops de pakketten anoniem te laten bezorgen. Je moet er namelijk toch niet aan denken dat je erotische artikelen inclusief pakbon bij je buurman worden bezorgd omdat je even niet thuis bent.

Het internet laat zich uitstekend lenen om producten te bestellen waar je normaal moeite mee hebt. Dit kan gaan om seksartikelen, condooms maar bijvoorbeeld ook om medicijnen of spannende lingerie en bepaalde kleding. Het internet maakt steeds meer bekend over iedereen maar zorgt er ook voor dat bepaalde dingen perfect in de anonimiteit blijven.

Vaak bieden deze webshop het als standaard aan dat deze producten in een blanco verpakking zonder bedrijfsnaam worden verstuurd. Natuurlijk is het ook mogelijk om wel voor een erkende verpakking te kiezen maar dat is aan iedereen zelf. De meeste mensen gaan voor de blanco verpakking omdat de kans groot is dat een pakketje bij de buurman terecht komt als je even niet thuis bent.

En om nou elke dag je buurman tegen het lijf te lopen wetend dat jij net een nieuwe We Vibe 3 in je bezit hebt is toch een raar idee.

Dit bericht is geplaatst in Overig. Bookmark de permalink.