Alles over de lening Zelfstandigen Krediet

Lenen is een goede oplossing als u een investering wilt doen terwijl u dit bedrag niet in een keer kunt aflossen. Lenen werkt als volgt. Het bedrag van de investering leent u van een kredietleverancier. Vervolgens gaat u dit bedrag in termijnen afbetalen met een klein percentage rente erover. Als u een koopwoning, 3 jaar lang een zelfstandige onderneming en een goed BKR heeft komt u in aanmerking voor de lening Zelfstandigen Krediet. Dit is een speciale lening die u gebruikt voor priv├ę redenen.

Waar vind ik de lening Zelfstandigen Krediet?

U vindt het Zelfstandigen Krediet bij Goed Lenen. Goed lenen biedt verschillende vormen van het zelfstandigen krediet aan, maar ook hele andere vormen van krediet. U vindt dus altijd iets wat past bij u, uw situatie of uw investering. De soorten zelfstandigen krediet zijn de persoonlijke lening, de lening met woning voordeel en het doorlopende krediet. Het verschil tussen de leningen zit hem in het wel of niet hebben van een vaste rente en over hoe de looptijd wordt bepaald.

Informatie en contact

Wilt u weten voor welke leningen u in aanmerking komt en wat het verschil is tussen de leningen? Ga dan naar de website. U kunt alle informatie hier vinden of contact opnemen met de medewerkers voor vragen en advies.

Dit bericht is geplaatst in Financien. Bookmark de permalink.