Airportservice

Zakenmannen hebben vaak weinig tijd en zitten over de hele wereld. Op een zakenreis moet zo veel mogelijk gebeuren in een zo’n kort mogelijke tijd. Tijd om uit te zoeken hoe je bij je afspraken moet komen hebben ze vaak niet. Een bedrijf als Transpro Executive neemt de gehele zorg voor dit soort dingen uit handen. Het bedrijf is gespecialiseerd in business transport. Het bedrijf biedt meer dan alleen taxi services namelijk ook sightseeing tours, meet & greets, hotel boekingen en een airport service.

Vaak worden de zakenmannen en vrouwen opgepikt op het vliegveld. Daar ontmoeten ze hun chauffeur die de gehele periode tijdens hun verblijf oproepbaar is voor de zaken man. Transpro heeft een state of the art wagenpark:

  • De Mercedes Bens S-Class
  • Mercedes Benz E-class
  • Mercedes-Viano (MPV)
  • VIP Coach (voor meer dan 8 passagiers)

Transpro Business Transportation Service is gespecialiseerd in zakenmensen uit Rusland. De mogelijkheid bestaat om ook chauffeurs te boeken die Russisch spreken. Deze chauffeurs kunnen naast de chauffeursdiensten worden ingezet als begeleider tijdens de zaken trip. De chauffeurs spreken namelijk zowel Russisch als Nederlands. De service wordt gezien als een welkome gast voor de zakenmannen zodat ze zich alleen bezig kunnen houden met de dingen waarvoor ze gekomen zijn. En dan is zaken doen.

Dit bericht is geplaatst in Reizen en Vakantie. Bookmark de permalink.