Afvallen met de proteïne stunter

Ik ben al tijden op zoek naar een goede manier om af te vallen. De feestdagen zijn weer geweest en de zomer is alweer in aantocht. Het is weer de tijd om te lijnen en weer op je streefgewicht te komen. 

Afvallen met shakes

Ik had heel wat positieve berichten gelezen over afvallen met shakes. Het werkt snel en het is geel gemakkelijk. Geen gedoe met allemaal speciaal eten wat je mag hebben en vooral wat je niet mag hebben.

Ik ging op zoek naar een goedkope variant en kwam uit bij de proteïne stunter, dit klonk als muziek in de oren. Goedkope shakes en repen om af te vallen, op deze manier kom ik snel weer terug op mijn gewicht.

De proteïne stunter

Het fijne van deze webshop is, is dat je de shakes en repen en alle andere producten per stuk kunt bestellen. Je hoeft dus niet in de winkel een dure doos te kopen om een klein aantal te krijgen en je hoeft er ook niet direct 1000 af te nemen.

Ik bestelde het op maandag en op woensdag kwam het al binnen. Ik ben super tevreden over de levering en klantenservice van deze webshop. Als ik niet tevreden zou zijn met de producten is er nog een niet goed geld terug garantie. 

Dit bericht is geplaatst in Gezondheid en Voeding, Huis, Tuin en Keuken. Bookmark de permalink.